torstai 23. lokakuuta 2014

Pyöräilyssä mukana

No johan tämä aika taas on vierähtänyt melkoisesti edellisestä kynäilystä.. Aiheita suhisee pitkin päivää aina mielessä vaan ajan raivaaminen itse kirjoittelulle tuppaa olemaan kiven alla. Mennään sitten näillä illan viimeisillä hetkillä että tulee edes jotakin kaapaistua kasaan.

Oon kovasti yrittänyt viritellä uusia kuvioita tämän juoksutottumuksen tilalle ja suhteellisen hyvin olen onnistunutkin, pimenevistä illoista huolimatta. Edelleen singerrän ahkerasti työmatkaa pyörällä minkä lisäksi olen palannut SATSin palveluiden pariin. Ei sillä että taukoa kyseisestä putiikista olisin varsinaisesti koskaan edes ottanyt mutta sanotaanko näin että hankin rahoilleni vaihteeksi vastinetta :-)



Päätin nyt satsata taannoisen fyssarin palautteen mukaisesti lihaskuntopuoleen ja ahkerimmin olenkin käynyt ihan vaan salilla. Löysin vanhasta Fit-lehdestä oivallisen saliohjelman, jonka itse asiassa skannisin talteen. Ei tartte aina tuota koko lehteä hiissata matkaan mukaan.

Saleilun oheen olen käynyt myös melkein vuoden tauon jälkeen bodypumpissa. Edelleen on sunnuntaisen tunnin jäljiltä paikat lievässä jumissa, kummasti kestää tämä palautuminen.. Samoin joogailun otin taas mukaan kuvioihin. Nämä lajit tuntuvat sopivan hyvin yksiin tuon pyöräilun kanssa, se kun tuntuu vievän sen verran hyvin mehut etten taitaisi mitään ihan hirveää rääkkiä enää sen päälle jaksaa vetää. Matkaa mulla päivittäin tulee edes-takaisessa matkassa semmoinen 18km, mukana on todella vaihtelevaa maastoa.

Mutta otsikkoon palatakseni ajatus oli hieman avata tätä työmatkapyöräilun logistiikkaa. Olen yrityksen ja erehdyksen kautta saanut suhteellisen toimivan setin poimittua kokoon. Kuljetan joka päivä repussa mukana seuraavan päivän vaatteet sekä meikit, muun tavaran pyrinkin sitten minimoimaan. Meillä on töissä pukuhuoneessa lukolliset kaapit, mistä olen eurolla lunastanut yhden vakikäyttöön. Kaapissa säilytän päivittäiskosmetiikkaa sekä pesuaineita ja tietysti pyyhkeen.

Meikkipussin olen myös karsinut minimiin. Alla oleva setti riittää mainiosti työmeikiksi. Valikoimasta löytyy pihistä ja panosta sarjan tuotteita sulassa sovussa :-)


Tarkoituksenani on panostaa pyörälaukkuun, tällä hetkellä aikomuksenani on satsata tähän. Forumin Intersportiin saamani lahjakortti on edelleen lunastamatta kyseisen putiikin oltua remontissa (ja samalla valikoiman ollessa melkoisen niukka) mutta tänään uudistuneena avannutta kauppaa on tarkoitus koittaa ehtiä huomenna visiteeraamaan. Toistaiseksi olen onnistunut änkemään omaisuuteni tähän vuosia uskollisesti palvelleeseen Davidin reppuun, mikä asennan matkan ajaksi pyörässäni kiinni olevaan lastenistuimeen.


Haasteen tavaran kuskaamiselle aiheuttaa myös työpaikalla remontin alla oleva ravintola, minkä johdosta joudun kuskaamaan ylimääräistä takkia mukanani. Ravintolat kun eivät sijaitse sisäkautta kuljettavilla etäisyyksillä ja näillä viimoilla ei oikein huvita säätä uhmata pelkillä sisävaatteilla. Näppärä Mangon pieneen tilaan menevä kevyttoppatakki on mitä mainioin tähän tarkoitukseen.


Muutoin pyrin kuljettamaan isomman satsin tavaraa noin kerran viikossa työpaikalle. Viime viikolla matkaan lähti aamupuuroainekset, millä olen saanut hyvin aamiaisen laitettua vielä tälläkin viikolla. 



Nyt kun muutoin alkavat palaset pyöräilyn osalta olemaan paikalla meni sitten sään herra puhaltamaan kunnon huurut taivaalle. Nyt haastetta aiheuttaakin tuo pukeutuminen. Toistaiseksi, kun pakkasta on ollut vain -1 aste, olen edelleen pärjännyt talvijuoksutrikoilla, kerrastolla ja hiihtotakilla. Anopin tekemät säärysimet ovat myös ahkeralla käytöllä, samoin jo aikaisemmassa postauksessa mainitsemani Asicsin gore-lenkkarit. Haaveilen keväällä hankkivani lukkopolkimet, mutten enää näille keleille moisia taida uskaltaa hankkia.

Alkuperäisenä aikomuksenani oli lopettaa tämä työmatkapyöräily talven tuloon vaan taidan olla moiseen lievästi jänyt koukkuun. Arvon siis kuumeisesti laittaakko nastat ja jatkaa vielä tovi vaiko luovuttaa ja siirtyä bussikansalaiseksi. Tiedä häntä! Ainakin ensi viikko menee näemmä vielä hyvillä keleillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti