sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Hei, hei mitä kuuluu ;-)

Just just, piti olla ahkera ja kirjoitella kuulumisia vaan näin siinä taas kävi.. Ehkä pitäisi olla itselleen vaan armollinen ja todeta, että kaikkeen ei vaan pysty. No mutta jos nyt edes näin muutaman kerran vuodessa ;-) saisin jotain rustattua ylös niin mennään sitten tällä. Pääasia kuitenkin on, että edelleen olen liikkunut ahkerasti ja monipuolisesti. Ja edelleen se saakelin plantaasin fakiiri on vieraana :-( Mutta en mä tänne tullut vaivojani valittamaan vaan keroilemaan kuulumisia eli pistetäänpä SuuntoMoveja ylös!
Päivittäinen univormu


Uskollinen kulkuri
Päätin vuoden alussa että yritän saada moveja haalittua 6 päivänä viikossa. Päivittäisenä askeltavoitteena mulla on asetettuna 10 000 askelta ja samaisen "lupauksen" yhteydessä sovin itseni kanssa että jos ei muuta liikuntaa tule, on sitten askeleet kuitenkin hyvä saada kasaan. Suunnon mukaan tammikuun saldo kaikkinensa oli 58, joista suurin osa oli pyöräilyssä kokoon haalittua. Mukaan top kolmoseen pääsi myös kiertoharjoittelu (jonka valitsen aina, kun kotijumppaa harrastan) sekä jooga. Pääsinpä näemmä kerran ladullekin :-)





Helmikuussa tulikin sitten vähän vähemmän moveja, kun pientä lenssua sain hankittua ja kollegoiden keuhkokuumediagnoosit rauhoitti menoa. Kaikkinensa moveja oli kuitenkin 39, top kolmonen muuttui, kun etelän lumipeite innosti mut pyörän kyydissä suksia roudaamaan. Hiihto oli siis pyöräilyn jälkeen heti kakkosena, melkeen tismalleen samalla tuntimäärällä (kilsoissa sitten olikin enemmän heittoa fillarin eduksi :-)). Kiertoharjoittelu putosi sijalle 3.

Käytiin helmikuussa Sappeella

Helmikuussa yritin hankkia itselleni uutta lajia sulkapallosta ja käytiin pojan kanssa lätkimässä tytön treenien aikaan tunnin verran. Poika sai näppärästi lajia haltuun mutta tuo saakelin kantakalvo kipeytyi hommasta siinä määrin, että päätin jättää lajin sikseen. Toinen syy tietysti oli myös se, että nuo tytön 2h kestävät treenit osoittautuivat oivalliseksi ajaksi tenttikirjallisuuden lukemiselle. Oon siis tässä samassa rumbassa suorittamassa Tampereella pätevöittävää opintokokonaisuutta ja siinäkin siis peruste, etten juurikaan ole tänne bloggeriin ehtinyt..



Maaliskuussa movejen määrä sen kun edelleen hiipui, saaliina kuitenkin 35 kappaletta. Pyörä jyräsi edelleen, kiertoharjoittelu palasi kakkossijalle ja kolmospaikan vei jooga. Hiihto roikkui edelleen listalla, heti neljäntenä.





Huhtikuu on lähtenyt ihan reippaasti käyntiin, nyt on saaliina jo 9 movea. Nyt yhä pitää pyöräily ykkössijaa, kakkosena on painoharjoittelu (kiitos eilisen vierailun Esportin bodypumpiin:-)), kolmannella sijalla majailee jooga. Neljännelle paikalle on ilmaantunut juoksu, mitä kantakalvoani uhmaten kokeilin Barcelonan lomamatkalla. Juostiin porukassa 7km eikä se jalka kyllä moisesta tykännyt :-( Mutta eipä se juuri kummasti kipeämmäksikään tullut eli sillä kulmalla oon ajatellut rauhakseltaan maks 1krt viikossa käydä kokeilemassa juoksukuntoa.

Tällanen tutuksi tullut määrä on koko talven pyörinyt päällä. Vain takki vaihtuu..

Muutama sananen, jos ihmettelette movejen määriä: oon siis laskenut kaikki tekemäni SuuntoSpartanin merkinnät, joita työmatkapyöräilyssä tulee joka päivä kaksi (meno ja paluu). Oon laskenut mukaan myös erillisinä kertoina sellaisen salitreenin, missä ensin huidon kiivaasti crossarilla ja sen päälle teen vielä lihaskuntoa. Eli jos jotain lisätarkenusta tähän raporttiin ujuttaa mukaan, niin tän vuoden yhteenveto on 141 movea, 74:11 tuntia, 567,6 km matka on yhteensä kasassa. Että ihan voin olla toimintaani tyytyväinen.

Pari erillistä rapskaa lupaan laatia vielä tässä seuraavan kuukauden sisään. Oon meinaan ilmoittautunut mukaan KariTraa urban training-sessioon huhtikuun lopulle ja toukokuun 5 pvä kisataan taas kaverin kanssa City Survivors-kisassa. Näistä siis lisää tuonnempana. Siihen asti: liikkukaahan ahkerasti :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti