sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Viikko liikkeessä

Näin sunnuntain illansuussa vasta näemmä sain raivattua aikaa kuulumisten kirjaamiselle. Lapset lähtivät suoraan luistinkentältä kavereille leipomaan ja takkuilleen nettiyhteyden purkkavirityksellä pääsin kun pääsinkin blogin äärelle :-) Minä ja tietotekniset ongelmat emme sovi samaan lauseeseen, joten oli nippa nappa etten luopunut koko hommasta. No mutta täällä ollaan joten josko tässä nyt sitten asiaakin kirjailisi.

Tällä viikolla astui taas arki kuvioihin ja sen mukaisesti onkin ollut menoa ja meininkiä. Harrastukset pyörähtivät siis taas käyntiin ja samalla on tullut hieman rytmiä omaankin liikkumiseen. Maanantaina olin pojan yu-treenien aikana perinteeksi muodostuneella salireissulla. Otahallin Unisport sijaitsee näppärästi samassa rakennuksessa hallitreeninen kanssa ja siellä onkin tullut tutustuttua reenimeininkiin. Sen verran olen laiska, ettei mulla mitään varsinaista saliohjelmaa ole vaan pääasiassa menen ensin venyttelyn jälkeen crosstrainerille noin 30min ajaksi ja sen jälkeen 15-30min sellaista päämäärätöntä salihaahuilua ;-) Pitäis varmaan joku ohjelma hankkia niin tulis monipuolisuutta tuohon kuvioon. Mutta toisaalta crossarilla saa kunnon hien pintaan, plantaarifaskiitti ei siitä kummemmin ärsyynny ja muistuttaa jokseenkin juoksua. :-)



Tiistaina sain houkuteltua koko perheen Märskyyn uimaan siksi aikaa, kun ite kävin Fixin kestävyys-treenissä. Oon tykännyt tosi paljon noista Urheiluhallien jumpista ja vuoro viikoin vierailen Märskyssä ja Pasilassa. Pasilassa kun on TRX-tunti vaan joka toinen viikko. Tuo TRX on yks mun ihan suosikkilaji! Jos vaan meille mahtuisi (lue: saisin siipan luvan) niin hommaisin moiset meille kotiinkin. Niin monipuolinen ja tehokas että! Suosittelen lämpimästi! Märskyn treeneistä tykkään kans paljon ja ne kun pidetään siellä hot-alueella niin hiki virtaa. Tällä viikolla kun siihen vielä yhdisti pulahduksen altaiden puolelle niin oli kyllä mahtava setti!




Keskiviikkona hoitelin lihaskuntoa joogaamalla. Oon huomannut jaksavani keskittyä venyttelyyn paljon paremmin sillon, kun joogailen ja samalla tulee venyttelyä hoidettua paljon pitkäkestoisemmin. Myös se, että joku muu huutelee ohjeita on ihan kiva lisä :-) Ei tule mahkuja lintsailla (heh heh).

Torstaina olikin sen verran haipakkaa aamusta iltaan että viikon lepopäivä osui sille. Tai no siis lepo ja lepo: tiistaita lukuun ottamatta kuljin pyörällä töihin eli hyötyliikuntaa tulee päivässä se about 13km. Mutta jätin suosiolla kauppa-tossunhaku-kisapaidannouto -reissun päätteeksi varsinaiset jumppailut sikseen.

Perjantaina hyödynsin työpaikan itäisen campusalueen salia ja kävin taas heiluttamassa crossaria. Oli muuten todella hyvä idea (vaikka ei se aluksi siltä tuntunut) mennä koko päivän palaverikopissa istumisen päätteeksi salille. Siellä kun vielä oli nuo jo aikaisemmin kehumani TRX-nauhatkin niin tuli hyvä setti hoideltua. Jos siellä puolella kaupunkia olis työhuone pysyvästi muuttaisin varmaan sinne kellariin asumaan :-) Pieni, viihtyisä ja kompakti tila.



Lauantaina olikin sitten pojan yu-kisat. Oltiin hallilla kannustamassa suosikkilajiksi muodostuneen pikajuoksun kamppailua. Kerrankin saatiin tyytyväinen poika kisojen jälkeen mukaan vaikkei voittoa tullutkaan. Aikaisemmin on kamoja paiskottu ja ura lopetettu (siis jo noin n kertaa..) mutta nyt kun kisat olikin seurojen väliset oli toinen ääni kellossa. Mistähän lie poika tuon tempperamenttinsa perinyt.. Oman kuntoilun hoitelin joogaamalla, oli sen verran tullut ilmeisesti viikolla huideltua paikasta toiseen että nsikat ja jalat oli melkolailla tukossa...

Tänään ajattelin ottaa käsittelyyn vielä tuon Anna Saivosalmen Treenaa kotona -oppaan HIIT-treenin. Lasten luistelun ajan oltiin kaverin kanssa jo heilumassa paikallisen liikuntapuiston ulkolaitteilla (kiitos seurasta M-R) mutta vois kait sitä vähän vielä muutakin touhuta. Ennen kun nuo lapsoset tulee kotiin kavereiltaan:-) Palataan siis taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti